Shokuese: Shqiptarja 33-vjeçarja vritet në Gjermani

Të shtunën në mbrëmje, sipas njohurive të mëparshme në Löhne, kishte një vrasje të përfunduar dhe njerëz të tjerë të plagosur në një mbledhje familjare.

Një burrë i ndarë 48-vjeçar shkoi në ish-banesën e familjes së tij dhe papritmas hapi disa të shtëna në drejtim të anëtarëve të familjes të pranishëm.

Kunata 33-vjeçare e të dyshuarit u qëllua për vdekje dhe vëllai i tij 38-vjeçar u plagos rëndë.

Autori u arrestua dhe u arrestua me plagë të rënda, shkruajnë mediet gjermane transmeton Gazeta Express.

Historiku i aktit është aktualisht i paqartë. Hetimi i komisionit të vrasjes “Theo” nën drejtimin e shefit detektiv Kollien është ende në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *