Ky është mjeku kosovar që vdiq sot pas infektimit me koronavirus

Dr. Nexhmi Berisha ka vdekur gjatë ditës së sotme si pasojë e koronavirusit

Lajmi është bërë i ditur nga drejtori i spitalit të Prizrenit, Afrim Avdaj.

I njëjti, konfirmoi po ashtu për media, se doktori i ndjerë ka vdekur si pasojë e koronavirusit.

Njoftimi i plotë i Avdajt:

Ti ike nga kjo botë duke e ditur se Vdekja është përfundim i një tregimi dhe fillim i një tjetri.

Do të jesh me ne ashtu siq ishe me mua si shok i studimeve, si doktor dhe do të jesh me mua si frymezim i një miqësie dhe si një koleg i paharuar.

Përjetësia ju takon heronjëve,punonjësve shëndetësore në betejën e tyre sublime ne ruajtjen e shëndetit të popullatës

Dr.Nexhip Berisha pusho në tokën e bekuar të Kosovës për të cilën punove pa rreshtur.

Ngushllime familjarëve e miqve tonë të përbashkët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *