“Krahasojeni tani diplomacinë e Albright me Grenellin”

Profesori Enver Bytyҫi në një postim të tij në Facebook shkruan se është rikthyer ish sekretarja e SHBA-së, Madeleine Albright në diplomacionë amerikane për Ballkanin.

Sipas profesor Bytyҫit, diplomacia e saj duket të krahasohet me dipomacinë e Grenell.

“Rikthehet Madeleine Albright në diplomacinë amerikane për Ballkanin! Dhe krahasojeni tani diplomacinë e saj me atë të Grenell”, shkruan profesor Bytyҫi.

Këto ndryshime kanë ndodhur pas zgjedhjeve të fundit, ku President i ri amerikan u zgjodh Joe Biden, duke mposhtur Donald Trump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *