Ndërroi jetë tragjikisht në një aksident në Zvicër, Lirim Osmankaj nga Lubizhda e Hasit

Ka ndërruar jetë tragjikisht në një aksident trafiku në Zvicër, i riu Lirim Osmankaj, nga Lubizhda e Hasit

Lajmi është bërë i ditur nga bashkëvendasit e tij dhe nga shumë miqë duke shprehur ngushëllime familjes Osmankaj.

“Me dhimbje pranuam lajmin që aksidentalisht ka ndërruar jetë në Zvicer, bashkëvendësi ynë, i riu nga Lubizhda e Hasit Lirim Osmankaj.

Ngushëllimet me të sinqerta për familjen Osmankaj , për miqtë, shokët dhe gjithë bashkëvendësit e tij bëhet e ditur në njoftimin e postuar tek Hasi official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *