Vjosa Osmani ia vazhdon kontraten William Walkerit

Zyra e Presidentit të Republikës së Kosovës ka lëshuar një letër adresuar mediave. Kësaj letre Zyra e Presidentit e ka quajtur deklaratë të përbashkët të ushtrueses së detyrës së presidentit Osmani dhe Ambasadori Ëilliam Ëalker.

Në njoftim thuhet se Vjosa Osmani dhe Ëilliam Ëalker biseduan personalisht për të rikonfirmuar angazhimin e tyre të përbashkët për të vazhduar bashkëpunimin mes tyre.

Kujtojmë se Vjosa Osmani ka thënë për T7 se do t’ia vazhdojë kontratën ambasadorit Ëalker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *