Qeveria i’a beson mirmbajtjen e sajtit një kompanie të dyshimtë, alarmon eksperti i IT-së

Eksperti i IT-së, Hekuran Doli, ka kritikuar ashpër qeverinë pasi certifikata rks-gov.net, tashmë është serverat e kompanisë Azura.

Doli thotë se kjo është një qerifikatë me të dhëna kritike dhe se kjo është një përgjegjësi e madhe duke e transferu private keyn ne infrastrukturen e nje pale te tretë.

“Wooowww, certifikata *.rks-gov.net paska fluturu ne servera te Azures. A keni ide sa kritike eshte siguria e certifikates *.rks-gov.net? A e keni idene cfare pergjegjesie keni marre mbi vete duke e transferu private keyn ne infrastrukturen e nje pale te trete?” shkruan Doli në Facebook.

Postimi i plotë:

Wooowww, certifikata *.rks-gov.net paska fluturu ne servera te Azures. A keni ide sa kritike eshte siguria e certifikates *.rks-gov.net?

A e keni idene cfare pergjegjesie keni marre mbi vete duke e transferu private keyn ne infrastrukturen e nje pale te trete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *