Video nga Infektiva që po arrin 1 milion shikime/ Jeta Xharra publikon gjendjen nga Klinika Infektive që shumë njerëz nuk po pajtohen me të

Në emisionin e djeshëm të Jeta Xharrës në fokus kryesor ishte pandemia Covid-19 dhe gjendja dhe mirëmbajtja e pacientëve në Klinikën Infektive.

Ajo tregoi pamje ku familjarë të shumtë po lejohen të hyjnë në Klinikën Infektive pa asnjë ndalesë të vetme dhe asnjë sigurim në hyrje të Klinikës Infektive.

Po ashtu Jeta Xharra tregoi disa nga deklaratat rrënqethëse të familjeve ku iu deshën të paguanin deri në 200 euro për një Remdesivir dhe as nuk u përdor tek pacienti.

Për më shumë ndiqeni videon dhe gjendjen nga Klinika Infektive:Video nga Infektiva që po arrin 1 milion shikime/ Jeta Xharra publikon gjendjen nga Klinika Infektive që shumë njerëz nuk po pajtohen me të

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdukagjinirtv%2Fvideos%2F1074866306272047%2F&show_text=true&width=560

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *