Paratë e TRUST-it dalin para festave

Përfaqësuesi i Trustit pensional, në një konferencë për media së bashku me kryeministrin Avdullah Hoti, tha se janë duke punuar që paratë e 10% nga trusti, për shumicën e qytetarëve të ju dalin me datë 22 dhjetor deri 24, para festave të fundvitit.

Ai ka treguar që edhe aplikimi do të jetë i thjeshtë, madje ata kanë krijuar edhe një faqe të re online, vetëm për këtë punë, www.trusti10.org.

“Aplikimi do të jetë tepër I thjeshtë, numri personal dhe llogaria bankare, i lusim qytetarët që këto të dhëna të jenë të sakta. Në bazë të planifikimeve, presim që shumë shpejtë të bëhen edhe pagesat, para datës 22-24, të dalin pagesat për një pjesë të madhe të qytetarëve, para festave”, ka thënë ai./Periskopi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *