“E kena bo për pak fam”: Djegia e duarve të cigareshitësit, sqarohen pronari i lokalit

Ditë më parë në një lokal në Prishtinë, disa persona i kanë lyer me alkool duart një shitësi të cigareve dhe më pas i kanë vënë zjarrin.

Për këtë rast, Policia e Kosovës ka intervistuar personat e përfshirë në ngjarje.

Mirëpo rreth kësaj ngjarje ka folur edhe vet cigareshitësi dhe pronari i lokalit ku ndodhi rasti

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FKlanKosovaOfficial1%2Fvideos%2F420161355803776%2F&show_text=0&width=560

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *