Televizoni serb paraqet hartën e Serbisë pa Kosovën në të, vërshojnë reagimet në Beograd

Televizioni serb “Nova S” në transmetimin e tij ka publikuar një hartë të shtetit serb, e ku Kosova nuk është pjesë e saj.

E kjo ka shkaktuar reagime të “çmendura” në Beograd, përderisa një veprim i tillë nga mediumet e tjera të shkruara atje është cilësuar si “skandal”,

Sipas raportimeve atje, ky televizion është përkrahës i opozitës në Serbi.

Fotografia dhe raportimet në lidhje me këtë hartë të publikuar kanë bërë xhiro në rrjete sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *