Gjendet eksploziv në një autobus në Komoran, policia, FSK dhe KFOR në vendin e ngjarjes

Para pak minutash është gjetur eksploziv në një autobus në Komoran .

Në vendin e ngjatjes janë policia e Kosovës, FSK dhe KFOR-i.

IndeksOnline do t’iu mbajë të informuar lidhur me rastin në fjalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *