Yuri Kim uron Shqipërinë me një foto nga misionet e përbashkëta me SHBA

Ambasadorja amerikane në Tiranë Yuri Kim ka uruar 108 vjetorin e Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë përmes një fotoje nga misionet e përbashkëta në Lindjen e Mesme

Në një postim në Twitter, Kim shkruan se është krenare që forcat shqiptare dhe ato amerikane stërviten dhe luftojnë sëbashku.

“Të përpiqemi të forcojmë gatishmërinë e përbashkët”, shkruan Yuri Kim në Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *