Jetonte prej 40 vitesh aty, habitet nga ajo që zbulon teksa punonte kopshtin e tij

Një 68-vjeçar zbuloi një bodrum që shërbente si strehë të sulmeve ajrore të Luftës së Dytë Botërore në shtëpinë ku ai ka jetuar për 40 vitet e fundit pasi ai filloi të punonte në kopsht.

Khandu Patel, 68 vjeç, ngriti kapakun e diçkaje që s’e kishte parë kurrë në kopshtin e shtëpisë së tij në Wolverhampton, transmeton shkrimin Shqip.

Shtëpia gjysmë e shkëputur u ndërtua në vitet 1920 dhe një pronar i mëparshëm kishte gërmuar një strehë të madhe për sulmet ajrore në kopsht.

Patel dhe gruaja e tij Usha, 62 vjeç, kanë jetuar në shtëpi për 40 vjet por nuk dinin gjë për të.

Ai tha për The Sun: ‘Ne filluam të gërmojmë dhe u habitëm kur pamë se ishte një shkallë. Ishte mahnitëse duke parë të gjitha ato që nuk i dinim”

Që kur zbuloi strehën e tij, Patel ka lyer muret dhe ka vendosur një tryezë dhe disa drita duke e kthyer në bar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *