Si u vodhën 2 milionë euro – japin detaje në “ALIBI” drejtori i Thesarit dhe sekretari i MI-së

Më 9 tetor të këtij viti një vjedhje spektakolare ndodhi në Thesarin e Shtetit.

Nga aty avulluan mbi 2 milionë euro.

Çfarë thonë për vjedhjen e befasishme të këtyre milionave drejtori i Thesarit të Shtetit, Ahmet Ismaili dhe sekretari i Ministrisë së Infrastrukturës Izedin Bytyqi.

Deri sa detajet e procedurës se si u transferuan paratë nga Arka e Shtetit tek llogaria e kompanisë LDA ShPK.

Përse Labinoi Gruda kishte zgjedhur pikërisht 9 tetorin për të përfunduar misionin e tij të vjedhjes e mësoni në videon e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *