Mustafa: Albin Kurti i shkathtë në propagandë, s’do të ketë referendum

‘’Kurti është mjaft i shkathtë në propagandë dhe këtë e shtjellon mjaft mirë. Referendum ska, aq më pak në kohë pandemie. As për 10 muaj të qëverisjes të një komune, nuk ka referendum’’, ka thënë ai në Klan Kosova

’Ne i qendrojmë përballë Kurtit dhe nuk i frikësohemi zgjedhjeve’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *