“Mos e ndani fjalëkalimin me të tjerët”, këshilla e Zafir Berishës dhe Ministrisë së Punëve të Brendshme

“Mos e ndani fjalëkalimin me të tjerët”, këshilla e Zafir Berishës dhe Ministrisë së Punëve të Brendshme

Postimin e MPB-së e ka shpërndarë në Facabook edhe koordinatori nacional për siguri kibernetike, Zafir Berisha.

Në postimin e shpërndarë jepen tri këshilla themelore: si “Mos prano ftesa nga njerëz të panjohur”; “Mos e ndaj fjalëkalimin me të tjerët; dhe “Mos ndaj të dhëna personale”.

Njoftimi i plotë:

Mbrohu nga rreziqet në internet :

Mos prano ftesa nga njerëz të panjohur

Mos e ndaj fjalëkalimin me të tjerët

Mos ndaj të dhëna personale.

KujdesNeInternet.

Zafir Berisha është edhe zv.ministër i Punëve të Brendshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *