Fshati i Gjakovës merr vëmendjen e mediave ndërkombëtare, krahasohet për dekorimin e fundvitit me New York-un dhe Moskën

Fshati Pjetërshtan i cili gjendet pak kilometra larg Gjakovës i cili çdo fund vit dekorohet dhe kthehet në një pamje magjike ka marrë edhe vëmendjen e mediave botërore.

Euronews i ka kushtuar një kronikë, dekorimit të Pjetërshtanit për Krishtlindje dhe Vit të Ri.

https://www.fmimages.net/wp-content/uploads/2020/12/201201_NCSU_14075606_14075768_50000_190630_de.mp4?_=1

Ata madje e kanë krahasuar dekorimin e këtij fshati me pamjen e mrekullueshme që merr Neë York dhe Moska për festat e fundvitit.

Si çdo vit edhe këtë vit banorët e kanë stolisur hapësirën rreth famullisë, dhe kjo gjë e ka bërë fshatin piktoresk.

Me pamjen e mrekullueshme që merr në funvit Pjetërshtani është një ide e mirë për ta vizituar dhe shijuar dekorimin e tij përrallor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *