Fëmijët që shihni në foto, sot janë personazhet të famshme në skenën politike

Dy personazhet që tashmë janë shumë të njohur për të gjithë publikun dhe njiherit janë zë i gjithë popullit

Është fjala për Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin, të cilët janë pjesë e skenës politike dhe që të dy në zjgedhjet e fundit kanë kandiduar për kryeministër, shkruan Reporteri.net

Dikur udhëheqës i protestave të studentëve, pas shumë viteve tani fitues i zgjedhjeve si kandidat për kryeministër.

Mirëpo, shumë rrallë kemi mundur ta shohim Albin Kurtin se si është dukur kur ka qenë fëmijë.

Kjo është fotografia ku mund ta shihni se si është dukur Albin Kurti kur ishte në kohën e fëmijërisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *