Zafir Berisha: Në emër të ndryshimit po ndodh mashtrimi i madh në Kosovë

Koordinatori për Siguri Kibernetike dhe zv.ministri i Punëve të Brendshme, Zafir Berisha, është zgjuar në mëngjesin e sotëm dhe ka bërë fyerje të mëdha ndaj Shpejtim Bulliqit, fituesit të garës komunale në Podujevë.

Çka nënkupton shpërlarja trurit në rrethanat e Kosovës?
Psh, kur beson në ndryshimin që nuk ka ndodh, sepse ndyshim nuk është një ish kuadër shumëvjeqar i LDK i cili përfaqēson garniturën politike tipike kosovare, për të cilën ēshtë trumbetuar se duhet të ndryshoj!

Sekti i VV nga dje në krye të një komune ka edhe një ozurpator të pronës puplike dhe një ish drejtor të Agim Veliut i cili ka bërë dallavere me tendere të shkollave… ky është “ndryshimi” i reklamuar apo!?
Mashtrimi i madh po ndodh në Kosovë, në emër të ndryshimit.
Zafa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *