Pas vdekjes së Valentina Ibrahimit, familjarët transferojnë paratë e mbledhura për të, në Fondacionin Labinot Tahiri

Ditë më parë ndërroi jetë Valentina Ibrahimi, 24 vjeçarja e diagnostikuar me sëmundjen Leukemi Akute.

Megjithëse kishte iniciativa për të mbledhë para për shërimin e saj, ajo nuk arriti ta mund këtë sëmundje.

Është motra e saj, Deniza Ibrahimi ajo e cila ka njoftuar se paratë e mbledhura për shërimin e saj, janë transferuar në Fondacionin Labinot Tahiri.

Faleminderit te gjithve per ngushellimet dhe aksionet te cilat i keni organizuar per ndihmen e motres time

Mbas te gjitha shkrimev dhe telefonatav te shumta u detyrova qe ta beje kete postim per te ju treguar qe te gjitha materialet monetare te cilat u grumbulluan per motren time Valentina Ibrahimi e cila ishte e diagnostifikuar me LEUKEMI AKUTE dhe para pak ditesh nderroi jete duke mos mundur te arrij operacionin.

Me kete postim deshiroj te ju tregoj se e gjithe shuma “32.340.00” € e cila ishte ne bank eshte transferuar ne FONDACIONIN HUMANITAR LABINOT TAHIRI me shpres se e gjithe shuma do te perdoret per njerzit te cilit kishin nevoj.

Motra ime e la kete bote duke u dhene nje mundesi personav te tjer te cilet kan po kete semundje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *