Emocionale! I vdiq gruaja sot në QKUK, qytetari shkon të votojë për ndryshim

Sylejman Bllaca, 62 vjeçar nga Podujeva ka shkuar sot në qendrën e votimit.

Por një ngjarje të rëndë ende nuk e ka kaluar, atij i vdiq gruaja sot nga COVID19 në QKUK dhe është ende në morg, transmeton Ballkani.info.

“Gruaja më vdiq sot, unë kam ardhur të votojë sot të bëjmë ndryshimin, një fjalë thotë ‘i vdekuri me të vdekurin, i gjalli me t’gjallin’”, tha ai në RTV Dukagjini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *