Albin Kurti shkon në selinë e Vetëvendosjes në Podujevë

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti është parë duke arritur në selinë e Vetëvendosjes në komunën e Podujevës.

Kurti ka arritur aty pasi janë mbyllur qendrat e votimit në ora 19:00 dhe pritet të fillojë numërimi i votave aty.

Në anën tjetër, Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve ka njoftuars se deri në ora 15:00 në komunën e Podujevës kanë votuar 29.76% të votuesve apo 26 mijë votues, nga 87 mijë e e 381 sa është numri i përgjithshëm.

Ndërsa në komunën e Mitrovicës deri në 15:00 kanë votuar 7 mijë e 62 votues, apo 30.3%, nga 23 mijë e 313 votues sa është numri i tyre.

Konferenca e rradhës e KQZ-së pritet të fillojë në ora 19:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *