A ta ka lanë shenjë? Flet Agim Veliu

Agim Veliu, kryetari i LDK’së në Podujevë e ka pranuar humbjen e Nexhmi Rudarit në Komunën e tij.Ai ka pranuar rezultatet e fundit të KQZ’së, ku VV’ja ka fituar me 51.6%,

Ndërsa i pyetur nga gazetarët lidhur me deklaratat “A ta kanë lanë shenjë”, Agim Veliu u përgjigj:

“Si komentoj këto deklarata. VV nuk është subjekt serioz politik që di të qeverisë, ata merren me propaganda me gjëra që ndoshta atyre që nuk i kanë informacionet e duhura i bëjnë përshtypje – por mua jo, sepse unë e njoh edhe strukturën e VV’së në Llap, i di kush janë në këtë strukturë dhe nuk më befasojnë deklaratat e tyre”, tha Veliu në konferencë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *