Vetëvendosje kërkon që të vendosen flamujt kombëtar e të UÇK-së nëpër ballkone

Për shkak të situatës së rënduar me Covid-19 kjo festë e 28 nëntorit ka qenë e zymtë.

E për këtë Lëvizja Vetëvendosje ka bërë thirrje që të festohet në një mënyrë ndryshe.

Kjo parti ka ftuar qytetarët që të vendosin flamujt kombëtarë apo edhe ata të UÇK-së nëpër ballkonet e dritaret e shtëpive-banesave.

Ndryshe Shqipëria me feston Ditën e Pavarësisë, UÇK daljen e parë në publik dhe është ditëlindja e komandantit legjendar Adem Jashari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *