“Me makina Rally, motorë, kuaj e flamuj kuq e zi” Video si u festua 28 Nentori në Fier e Vlorë

Festa e 28 Nëntorit po  festohet ndryshe nga vitet e tjera.

Nuk ka atmosferën e viteve të tjera, kjo dhe për shkak të pandemisë.  E megjithatë në disa qytete është krijuar atmosferë, kjo dhe favorizuar nga koha e bukur me diell.

Në Fier  një grup të rinjsh kishin zgjedhur të bënin një paradë me makina Rally, kuaj dhe me flamuj. Ata kanë përshkuar rrugët e qytetit të Fierit me makinat dhe kuajt që i kishin veshur me flamuj të kuq.

Ndërkohë në Vlorë një grup motoristësh organizuan një paradë me flamuj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *