Ndërron jetë nga koronavirusi gruaja shtatzënë 29-vjeçare në QKUK

Ka ndërruar jetë sot një grua 29-vjeçare nga koronavirusi në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

E ndjera ka qenë shtatzënë në javën e 27-të, dhe ndonëse ka qenë nën monitorimin e konziliumit mjekësor, nuk është arritur të shpëtohet as foshnja, raporton Gazeta Shneta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *