Labinot Tahiri fillon idenë për ndërtimin e spitalit të Leukemisë: Ky është projekti i tij

Këngëtari dhe humanisti i njohur Labinot Tahiri ka reaguar mjaft shumë ditëve të fundit, e kjo si arsye të rastëve të shumta me Leukemi që nuk po munden të bëjnë zgjidhje për tu kuruar në Kosovë.

Tahiri thotë se një spital i tillë i duhet fëmijëve dhe familjeve tona në të ardhmën, e jo të dërgohen paratë jasht vendit.

Ky është postimi i tij:

Mirëmengjesi!

Këto ditë mendoj vetëm për familjet që humbën femijet dhe më të dashurit e tyre nga Leukemia!

Ne mund të realizojmë ndertimin e nje spitali të ri!

Lexoni në foto dhe kush do që mendon se e realizon, unë tërhiqëm, por mbeshtetjen financiare 5000-deri në 10.000 do ti dhuroj vetëm për të motivuar të gjithë përshkak se , u duhet femijeve dhe familjeve tona në të ardhmën një SPITAL I TILLĒ, e jo me i dergua parat jashte vendit.

Spitali për LEUKEMI!

Labi Kosovë e Shqipërisë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *