Hoxhaj: Kurti dështoi për 50 ditë, tash kërkon zgjedhje të reja

PDK është kundër zgedhjeve të reja. Hoxhaj i PDK’së thote se këto zgjedhje i konvenojn vetëm tre personave të Kurtit, Hotit e Haradinajt.Ai po ashtu ka komentuar edhe thirrjet e Vetevendosjes per zgjedhje te reja.

“Ne si PDK në një kohë pandemie absolut do të ishte sjellje e papargjegjëshme të organizonte zgjedhje të parakohshme, duke ditur që për një periudh të shkurtër sa qeveri kemi bërë, zgjedhjet e parakohshëm nuk mundë të, mundë të prodhojnë vetë egon e tre njerëzve të Kurtit, të Haradinajt, dhe të Hotit që nuk është në gjendje me tejkalu problemet qeverisëse , për shkak të tri egove të tre personave, janë shpenzime, blerje kohës. Kurti dështioi për 50 ditë, tash kërkon zgjedhje të reja”, tha Hoxhaj në njërin nga debatet televizive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *