Tallen keq duke parashikuar vdekjen e Çun Lajçit, ky është reagimi i aktorit

Aktori dhe shkrimtari Çun Lajçi ka reaguar ndaj një paralajmërimi për vdekjen e tij në një faqe barcoletash në Facebook.

Një një postim që ka rishpërndarë Lajçi në Facebook, paralajmërohet vdekja e këtij të fundit pas ndarjes nga jeta të arstistëve Nexhmije Pagarushës, Adem Mikullovcit e Ismet Pejës këtë vit.

“Sa mirë kur vënë bast për ty, e lirisë i zbritet çmimi. Eh sa kingji shkon para dashit”, ka shkruar Lajçi sipër fotografisë.

https://www.facebook.com/qunlajqii/posts/1723566304474390

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *