Lagje të New Yorkut stolisen me flamuj kombëtar

Komuniteti shqiptaro-amerikan po vazhdon traditën që në prag të festes së Flamurit edhe pse në kohë pandemie të vendo në sheshe të ndryshme të New Yorkut flamuj kombëtar.

Sot në Brooklyn NY dy aktivist te dalluar nga Plave Gucia , Shkumbin Hasangjekaj dhe Shkumbin Balidemaj, përndryshe anëtar të Fondacionit Plavë Guci vendosen me qindra flamuj kombëtar ne rrugët dhe sheshet ku ata jetojnë dhe veprojnë.

Kjo nisme ka vite që organizohet Këshilltari Bashkisë së New Yorku zt Mark Gjonaj i cili fillimisht këtë aktivitet e ka filluar vite më par ne lagje e sheshe të shumëta të Bronxit.

Vendosja e flamujve në Bronx NY do të bëhet ditën e mërkure.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fplavaeguciasot%2Fvideos%2F203840554593735%2F&show_text=0&width=560

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *