Zhduket i riu nga Malisheva, familja kërkon ndihmë për ta gjetur

Jetmir Rudi, 28 vjeçar, që nga dita e shtunë është zhdukur dhe familja nuk di asgjë për fatin e tij.

Familja Rudi nga fshati Rud I Malishevës këtë e kanë bërë të ditur për TV Malishevën

Image may contain: 1 person, outdoor and water
Nga ora 17:00 e ditës së shtune askush nuk e ka parë Jetimirin. Tutje ata kanë treguar se Jetmiri kishte kriza nervore e shëndetësore kohë pas kohe.

Ftohen të gjithë ata që e shohin apo dinë ndonjë gjë për fatin e Jetmirit të lajmërohen në numrin: O44 204 484, Njazi Rudi, ose në Policinë e Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *