Radikali katolik nga Shqipëria me tjetër video, shanë e fyen rëndë Adem Jasharin

Ekstremisti katolik Luig Marku, rikthehet sërish me video ku shanë e fyen rëndë komandantin legjendar Adem Jashari.

Marku, kësaj radhe ka publikuar një video në TikTok, ku paraqitet duke e sharë gjithë familjen Jasharaj.

“Q**** Adem Jasharin n’b****, t’i Q**** robt e shpis. Ta q**** allahun xhelheshan…të bëjë m*** more varrin ta q****** m**. K**** turike, ta q*** motre, familjen, ropt e shpise. Ta q**** Muhametin, të ha për së gjalli”, ka sharë ai.

Kjo nuk është hera e parë që Marku bënë një gjë të tillë.

Ekstremisti katolik, ka ofenduar dhe sharë Adem Jasharin edhe në maj të këtij viti. Edhe në atë video ai kishte përdorur fjalët më të rënda që mund t’i thuhen dikujt, teksa gjithmonë vë në pah fenë islame, duke e quajtur Adem Jasharin, turk e islamist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *