Veteranët kroatë nderojnë UÇK-në në përvjetorin e Betejës së Vukovarit

Në përvjetorin e Betejës së Vukovarit, dje koatët kanë valvitur edhe flamrurin e UÇK’së. Si edhe dihet se në luftën e Kroacisë për liri kanë marrë pjesë edhe shumë kosovarë, mes tyre edhe heroi i Kosovës, Bekim Berisha, i njohur si Abeja, dhe gjenerali dhe politikani kosovar Agim Çeku.

Kroatët dje duke nderuar këtë betejë kanë shpalosur edhe flamurin e UÇK’së, në shenjë nderimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *