Bill Gates për njerëzit që nuk mbajnë maskë: Çfarë janë këta nudistë!

Bill Gates ka folur në lidhje me mbajtjen e maskave për të parandaluar përhapjen e koronavirusit. Sipas tij në vendet ku ato janë mbajtur si duhet, nivelet e Covid-19 janë ulur, dhe një shembull i fundit vlerëson se nëse të gjithë amerikanët do i kishin mbajtur ato, 63,000 vdekje në SHBA mund të parandaloheshin deri në mars.

Gates tha:

Ideja që dikush po reziston të mbajë një maskë, kjo është një gjë kaq e çuditshme për mua.Çfarë janë këta, nudistë? Ne ju kërkojmë të vishni pantallona. Asnjë amerikan nuk thotë, ose shumë pak amerikanë thonë, se kjo është si diçka e tmerrshme. Maska ju ndihmon të kthehemi më shpejtë në normalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *