Milaim Zeka: Gjykata Speciale i ka ngritur aktakuza edhe për dy zyrtarë të lartë të PDK-së

Ish-deputeti i Kuvendit, Milaim Zeka, thotë se Gjykata Speciale, i kanë konfirmuar aktakuzat ndaj Azem Sylës dhe Adem Grabovcit.Sipas Zekës, për ngritjen e aktakuzës ndaj Azem Sylës, i ka treguar vetë ish-deputeti i PDK-së, ndërsa për Adem Grabovcin, ia ka konfirmuar një person tjetër, shkruan Gazeta Blic.“Azem Sylës i kanë thënë nga Gjykata Speciale, që këtë javë mos ta lëshojnë Kosovën. Ndërsa, për Adem Grabovcin e kam marrë informatën nga dikush tjetër”, ka thënë Zeka në Kanal 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *