Përplasje në Komision: Bekim Haxhiu akuzon Zemajn se uli qëllimshëm numrin e testimeve për të dalë më pak raste

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj po raporton në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale lidhur me menaxhimin e pandemisë Covid-19. Zemaj ka pasur një përplasje të ashpër në Komision me … Read More